Over Corine

Mijn werkzame leven lang wijd ik aan het werken aan ‘ontwikkeling en welzijn van mensen’. Dit doe ik met veel plezier omdat ik merk dat mensen verder komen. Gaandeweg ben ik me gaan specialiseren op het gebied van stress en burnout begeleiding. Mijn concrete aanpak draagt niet alleen bij tot inzicht en herstel maar ook tot het vermogen om stress goed te kunnen reguleren. Hierdoor herstelt de vitaliteit, en energie en kom je weer in balans om zo weer op een frisse manier in het leven en werk te staan.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de gezondheidzorg heb ik de nodige kennis en bagage.  Ik heb mijn ervaring met name opgedaan in het aansturen, begeleiden en coachen van individuele medewerkers en teams in verschillende processen. Hierin ligt ook mijn passie, om mensen verder te helpen en weer in hun kracht te krijgen.

Na mijn opleiding tot coach ben ik mij gaan specialiseren in stress- en burnout vanaf 2012 ben ik stress-burnout coach/counselor.

Corine runt haar praktijk in het buitengebied van Laren Gelderland. Een prachtige landelijke omgeving waar je er ook op uit kunt gaan om al wandelend en pratende verder te komen. Een kennismakingsgesprek met Corine is altijd vrijblijvend en kosteloos. Wanneer er van beide kanten een klik is, kan er verder gewerkt worden.

Sociaal, gedreven en resultaatgericht

corine

Over Corine

Sociaal, gedreven en resultaatgericht

Lees meer